Tratamentul total al cancerului, metoda Breuss

În timpul acestui tratament nu este permis să mâncaţi, timp de 42 de zile, nimic altceva decât suc de legume şi ceaiurile recomandate, doar în cantităţile stabilite.

Se pot consuma până la 500 ml de suc pe zi pentru a satisface foamea (cu cât mai puţin, cu atât mai bine). Aveţi posibilitatea să vă preparaţi singur sucul de legume al lui Breuss, din legume cultivate organic, folosind următoarea reţetă:

300 g sfeclă
100 g morcovi
100 g ţelină
70 g cartofi
30 g ridiche (chinezească)

Toate legumele sunt trecute printr-un storcător, iar sucul va fi filtrat printr-o sită fină de ceai, sau printr-un tifon, deoarece la fiecare 250 ml de suc există o lingură de sedimente.

Aceste sedimente nu trebuie să fie consumate deoarece sunt dificil de înghiţit şi de asemenea ele pot fi hrană pentru celulele canceroase. Cancerul trăieşte doar din hrana solidă, deci, dacă beţi doar sucul meu de legume şi ceaiuri de plante, 42 de zile, excrescenţa canceroasă moare şi dumneavoastră trăiţi

Chiar dacă pierdeţi de la 5 la 15 kg în greutate în această perioadă, vă veţi simţi bine. Eu însumi am urmat tratamentul şi am lucrat mai mult ca niciodată în acea perioadă.

Este util să consumaţi circa 250 ml de suc pe zi, cu alimentaţie normală, câteva zile înainte de a începe dieta cu suc, pentru ca astfel să vă acomodaţi cu sucul.

PENTRU A SUPRAVIEŢUI, ESTE NEVOIE DOAR DE 125 ml PÂNĂ LA 250 ml DE SUC PE ZI!

Sorbiţi uşor sucul din lingură. Nu-l înghiţiţi imediat. Mestecaţi-l pentru a-l amesteca cu salivă. Puteţi bea până Ia 500 ml, dar nu este necesar. În plus, din când în când, se poate lua o înghiţitură de suc de varză murată (moare) dacă vă place.

extras „Tratamentul total al cancerului-Rudolf Breuss”

Lasă un răspuns