Tratament contra sinuzitei cronice prescris de Valeriu Popa

Sinuzita cronica este greu de tratat. Uneori pacientii raman urmeaza un tratament pentru ameliorarea simptomelor, insa raman cu sinuzita in mod permanent. Desi cauzele nu sunt intotdeauna usor de determinat, varianta cronica a sinuzitei poate fi cauzata si de o infectie bacteriana sau fungica.

Cum se trateaza sinuzita cronică?

– Regim alimentar cu deproteinizare totala (fara lapte, carne, oua, branza, rosii), timp de 45 de zile.

Frunze de varza aplicate permanent pe frunte, zi si noapte.

Ceaiuri de sovarf si podbal – se beau alternativ, seara, inainte de culcare, cat mai fierbinte posibil.

– Comprese cu musetel fierbinte, aplicate pe parul ud, proaspat spalat. Peste ele se pun alte prosoape, pentru a se evita racirea prea rapida.

– Instilatii nazale cu apa cu sare – alternativ, intai pe o nara, apoi pe cealalta. Se dizolva 1 lingura de sare in 1 l de apa. Spalaturile se fac cat mai des posibil. Varza atrage infectia din sinusurile frontale, prin spatele globului ocular, iar sarea o elimina.

Dupa 45 de zile se introduc in alimentatie produsele lactate (minus iaurtul). Se continua celelalte procedee. Dupa alte 45 de zile se introduce carnea de pasare de curte si pestele alb (salau). O data pe saptamana se permite 1 ou (fiert tare).

Durerile inceteaza dupa 3-4 zile. In 9 luni de zile se observa vindecarea, iar varza se pune zilnic in acest interval de timp.

2 thoughts on “Tratament contra sinuzitei cronice prescris de Valeriu Popa”

  1. Pingback: Remediile lui Valeriu Popa, bioterapeutul ce a făcut miracole

  2. Pingback: Tratamentul cancerului pe baza de bicarbonat de sodiu

Lasă un răspuns