Terapia cu cartofi rezolvă problemele legate de ulcer

In toate cazurile de ulcer, cel mai important lucru este regimul alimentar. Hrana trebuie sa fie usoara – piure de vegetale, produse lactate, gris sau orez fiert in lapte. Nu se consuma carne, alimente prajite sau aspre. Totul se consuma fiert. Un regim curativ sunt cartofii – asa cum declara practicienii rusi si siberieni.

In general, sunt folosite urmatoarele metode:

Cartofii cruzi, necuratati, bine spalati, se rad si sucul lor se stoarce. Se ia din acest suc, de 2-3 ori pe zi, cate un pahar. In unele cazuri, se poate adauga si putin ulei vegetal.

In cazurile acute, cand se observa sangerari, se face un tratament de 5 zile, astfel:

– Pacientul nu mai mananca nimic 24 de ore. Se curata bine intestinele cu ajutorul clismei (un amestec de apa calda cu sare). Apoi, pacientul trebuie sa stea la pat. Este hranit numai cu cartofi fierti fara sare, la care se adauga galbenusuri de oua fierte tari. Se iau 4-5 mese pe zi. Nu se adauga unt sau ulei. Amestecul trebuie sa fie pe cat posibil uscat.

Pe timpul acestui tratament, lichidele trebuie cat mai mult reduse. Cand pacientului ii este sete, i se da putina apa calda, in care se inmoaie si putina paine de secara. Astfel, se inhiba peristaltismul si se produce constipatia – un lucru important de urmarit in respectivul tratament.

Cel mai indicat ar fi tratamentul in care pacientul sa nu aiba nici un scaun in timpul acesta. El trebuie sa fie incurajat sa se abtina sa iasa afara. Dupa doua zile, aceasta senzatie dispare. Dupa cinci zile, pacientului i se face o clisma si, treptat, acesta poate reveni la o alimentatie normala.

Nu se iau nici un fel de laxative, iar daca constipatia persista, se mai administreaza clisme cu ulei vegetal, adaugandu-se apa. Activitatea normala intestinala se reface de la sine si nu trebuie grabita cu laxative.

terapii-naturiste.com

3 thoughts on “Terapia cu cartofi rezolvă problemele legate de ulcer”

  1. Pingback: Hipertensiunea arterială, alimentația ca factor de risc

  2. Pingback: Reteta pentru tratarea cancerului pulmonar

  3. Pingback: Cancerul de Pancreas se tratează cu Ulei de Canabis

Lasă un răspuns