Reteta contra durerilor la genunchi (gonartroza)

Gonartroza, denumita si osteoartrita articulatiei genunchiului, este o boala degenerativa a articulatiilor provocata de degenerarea cartilajului pana la distrugerea completa a acestuia, avand ca rezultat deformarea articulatiei.

Mode de preparare și administrare

Intr-o sticla de lapte de tip vechi, cu gura larga, se baga urmatoarele ingrediente: fructe de tuia (e un arbore ornamental, din familia coniferelor, care face niste fructe mici, verzi, colturoase, cu puternic miros de rasina) pana la jumatatea sticlei, iar cealalta jumatate se umple cu sare grunjoasa.

La urma, se toarna 1/2 litru de spirt medicinal si se agita bine. Acest amestec se pastreaza la loc racoros si intunecos vreme de patru saptamani, agitandu-se in fiecare zi. Se formeaza o solutie consistenta, care se aplica pe genunchi, sub forma de compresa, pana se termina toata sticla.

Se face o pauza de o saptamana si se repeta reteta. Rezultatele sunt spectaculoase, iar reteta este ieftina si usor de preparat. Cu credinta ca am putut ajuta persoanele bolnave de gonartroza, va doresc numai bine!

GEORGETA MELISZEK

Lasă un răspuns