Reteta americana pentru vindecarea cataractei

Tratamentul cataractelor, inclusiv a celor inoperabile din cauza hipertensiunii, a diabetului zaharat

Se foloseste urmatoarea reteta:

200 g seminte de marar + 50 g radacina de valeriana (finmaruntita) + 500 g miere de albine naturala se amesteca bine intr-un vas. Deasupra se toarna 2 l de apa fierbinte (folositi un borcan de sticla de 3 l).

Se lasa la macerat 24 de ore, dupa care se filtreaza printr-un tifon curat si se toarna in sticle de culoare inchisa, care vor fi tinute la frigider. Se ia cate o lingura de supa, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa (deci de trei ori pe zi).

In paralel cu amestecul de mai sus, se recomanda practicarea de 2-3 ori pe zi a urmatorului tratament extern: spalati-va bine pe maini, umeziti-va aratatoarele cu saliva si purtati-le in jurul ochilor, pe pleoape, frecand usor, ca sa intre in piele. Saliva fiind alcalina are puteri tamaduitoare in cataracta.

Tratamentul este extras din cartea “Macrobiotic Palm Healing”

Alta reteta

Seara, la culcare, vreme de 15-20 de zile, se pune o picatura de miere naturala in ochi, cu o pipeta. Se face o pauza de 10-15 zile, dupa care se reia tratamentul. Dupa numai un an de tratament cu miere, un renumit medic oftalmolog din Bacau, la care am mers pentru consult, nu a mai gasit nici urma de cataracta. Tratamentul nu trebuie intrerupt prea mult, pentru ca boala reapare.

ARINIA MARINESCU

2 thoughts on “Reteta americana pentru vindecarea cataractei”

  1. Pingback: Tratamentul cancerului pe baza de bicarbonat de sodiu

  2. Pingback: Diabetul zaharat, terapie cu plante medicinale - Viaţa cu Prioritate

Lasă un răspuns