Remediul care trateaza diabetul descoperit de un medic filipinez

Diabeticii sau persoanele diagnosticate cu prediabet cunosc din proprie experienţă cât de dificilă este ţinerea sub control a glicemiei.

Există două tipri de diabet: tipul I (prezent la 10% din cei diagnosticaţi cu diabet) şi tipul II (prezent la 90% din totalul persoanelor cu diabet).

Diabetul de tip I şi tip II

În cazul diabetului de tip I, sistemul imunitar afectează grav sau distruge celulele beta din pancreas, responsabile cu producerea insulinei (organismul nu produce insulină). Din păcate, pacienţii cu diabet de tip I trebuie să injecteze insulină pentru tot restul vieţii lor.

În diabetul de tip II, există două situaţii: fie pancreasul nu mai secretă cantitatea necesară de insulină (un hormon care reglează nivelul de zahăr din sânge), fie organismul a pierdut capacitatea de a o utiliza corect. În acest caz, pacienţii îşi pot controla nivelul de zahăr din sânge, printr-o alimentaţie sănătoasă, exerciţii fizice regulate şi ţinerea sub control a greutăţii.

Glicemia crescută are efecte devastatoare

În ambele cazuri, glucoza se acumulează în concentraţii periculos de mari în corp – în muşchi, în depozite de grăsime, în ficat – în loc să se transforme în energie (aşa cum ar fi normal).

În timp, glicemia crescută are efecte dăunătoare în diferite zone ale organismului: poate provoca afecţiuni cardiovasculare, renale, distrugerea neuronilor şi pierderea vederii. Din acest motiv, diabeticii sunt obligaţi să îşi supravegheze în permanență ivelul zahărului din sânge şi să acorde o atenţie sporită alimentaţiei.

Leacul pentru diabetul de tip II, descoperit

Medicul filipinez Jaime Dy-Liacco, specialist pe probleme de medicină metabolică, susţine că ar fi găsit pentru diabetul zaharat de tip II.

Conform spuselor specialistului în vârstă de 82 de ani, principala cauză a diabetului zaharat nu este obezitatea, ci deficienţa următoarelor şase minerale: vanadiu, cupru, zinc, magneziu, crom şi germaniu.

Ingrediente

– 2 ardei iuţi mici – chilli (Siling labuyo)

– 2 ouă crude, de ţară

– ½ linguriţă sare de mare

Mod de preparare şi administrare

Ardeii iuţi roşii se spală bine, se curăţă de seminţe şi se taie mărunt, sau se dau prin blender. Se amestecă ardeii cu ouăle crude, bătute în prealabil, iar la final se adaugă sarea de mare. Toate ingredientele se amestecă foarte bine, iar remediul obţinut se administrează după masă (nu pe stomacul gol).

În urma descoperirilor sale, medicul Jaime Dy-Liacco că după consumul acestei formule speciale, organismul primeşte mineralele necesare vindecării de diabet.

Ardeiul iute previne diabetul de tip II

Consumul regulat de ardei iute poate preveni diabetul de tip II. Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul American de Nutriţie Clinică, consumul regulat de ardei iute reduce nevoia organismului de secreţie a insulinei, reducând astfel nivelul glucozei din sânge după mese.

Contraindicaţii

Remediul pe bază de ardei iuţi este contraindicat persoanelor cu afecţiuni gastro-intestinale (ulcer gastric, gastrită, hemoroizi).

Sursa

Lasă un răspuns