Remedii eficiente pentru: giardia, ulcer si pietre la fiere

Cel mai puternic antidot contra giardiei: propolisul

Tratamentul se face astfel:

se ia timp de 10 zile cate o lingurita de tinctura de propolis (concentratie de 30%), inainte cu o jumatate de ora de mesele principale. Procedeul se repeta de trei ori, cu pauze de zece zile intre cure.

Pentru copiii de peste zece ani, doza este de o jumatate de lingurita. Tratamentul presupune o testare prealabila, care se face astfel: se incepe cu 5 picaturi de propolis pe zi, adaugandu- se zilnic cate o picatura in plus, pana se ajunge la 60 de picaturi (circa o lingurita).

Daca in acest interval nu apar fenomene de intoleranta „urticarie, greutate in respiratie „, tratamentul poate incepe. In cazul aparitiei unor reactii, el trebuie evitat. Propolisul este cel mai inofensiv si eficient remediu impotriva acestui flagel numit giardia.

Maslinele contra ulcerului stomacal

Cura dureaza 22 de zile si se desfasoara in modul urmator: in prima zi, dimineata, se desface 1 maslina careia i se mananca mai intai carnea, apoi se inghite samburele.

In a doua zi se mananca 2 masline, se inghit 2 samburi, in a treia zi – 3 masline si tot asa, pana in ziua a unsprezecea, cand se mananca 11 masline si se inghit 11 samburi.

De acum inainte, cura se face invers, scazand cate o maslina si un sambure pe zi, pana cand, la finalul tratamentului, se ajunge la un sambure si o maslina. Micul dejun se serveste in toate zilele curei, dupa o jumatate de ora.

Decoctul din coji de alune elimina pietrele de la fiere

Se masoara o cana de 250 ml cu alune de padure cu coaja. Se scot apoi, se spala si se usuca, dupa care se sparg si se piseaza marunt, pentru a se obtine o faina din miez si coaja de alune.

Aceasta pulbere se pune la fiert intr-un litru de apa, la foc mediu, pana cand lichidul scade la 250 ml. Se imparte in patru portii egale, fiecare din ele consumandu-se dimineata, inainte cu o jumatate de ora de micul dejun

In tot acest timp este obligatoriu un repaus la pat, asezati pe partea dreapta. Procedeul se repeta la intervale de cate o saptamana, de 3-4 ori.

ZORINA DINU

1 thought on “Remedii eficiente pentru: giardia, ulcer si pietre la fiere”

  1. Pingback: Tratament contra sinuzitei cronice prescris de Valeriu Popa

Lasă un răspuns