Înlocuiește penicilina cu Siropul de Usturoi

Siropul de usturoi, cunoscut pentru efectele sale în cazul tratării mai multor boli, se prepară extrem de ușor.

Siropul de usturoi poate fi o alternativă la medicamentele pe care le administrăm în cazul răcelilor și nu numai. Siropul de usturoi de 10 ori mai eficient ca penicilina, se face acasă super simplu – Acest elixir este accesibil tuturor si este foarte usor de preparat din ingrediente ieftine.

El este recomandat chiar și în cazul aparițiilor unor infecții, dar și pentru cei care au dureri provocate de artrită sau gută.

Cum se prepară

Pentru a prepara elixirul, este nevoie de opt căței de usturoi, 200 ml de miere și 200 ml de cidru din oțet de mere. Ingredientele se mixează timp de câteva secunde, iar siropul se pune la frigider timp de cinci ziele. Apoi poate fi consumat adăugând două lingurițe într-un pahar cu apă.

Cum trebuie să procedezi?

Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde. Compoziția formată se păstrează într-un borcan, la frigider timp de 5 zile. După acest timp, siropul este gata, ai grijă însă să amesteci totul în fiecare zi.

După ce elixirul este gata, în fiecare dimineață, adăugă două lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Siropul de usturoi întărește sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul de colesterol „rău” din corp. Mai mult decât atât, scade și nivelul tensiunii și nivelul colesterolului.

2 thoughts on “Înlocuiește penicilina cu Siropul de Usturoi”

  1. Pingback: Tratează bolile de inimă, impotența și tumorile - rețetă Budistă(5000 ani)

  2. Pingback: Beneficii divine ale fructului zeilor - KAKI

Lasă un răspuns