Ceaiuri importante pentru Tratamentul Total al Cancerului

Consumul de ceai este unul dintre motivele pentru care chinezii au o speranta de viata atat de mare. Este important să se bea în timpul zilei o mare cantitate de ceai în cazul bolilor ce par incurabile.

Ceai de salvie (Salvia officinalis)

Pentru gargară, salvia trebuie infuzată în apă fierbinte 10 minute (apă purificată sau filtrată) dar pentru băut, el trebuie fiert exact 3 minute. Puneţi o linguriţă de salvie uscată la o jumătate de litru de apă fiartă şi lăsaţi-o să fiarbă la foc mic, 3 minute. Apoi o luaţi de pe foc şi o puneţi într-o cană.

Salvia conţine o largă gamă de uleiuri esenţiale care sunt foarte importante pentru gargară. Dar, aceste uleiuri nu trebuie să fie prezente în ceaiul de băut. Astfel, ele sunt eliminate în exact 3 minute prin evaporare, în timpul fierberii, în acel moment fiind eliberată o enzimă activă care este foarte importantă pentru toate glandele, măduva spinării şi discuri.

Din aceste motive trebuie să beţi ceai de salvie în fiecare zi, toată viaţa. Dacă veţi proceda astfel, foarte rar vă veţi mai îmbolnăvi.

După fierberea salviei timp de 3 minute, luaţi recipientul de pe foc şi-l lăsaţi un pic, apoi adăugaţi puţină sunătoare şi roiniţă pentru aromă. Lăsaţi la infuzat 10 minute. Apoi, strecuraţi lichidul pentru băut.

Prepararea ceaiului Breuss

Ceai pentru rinichi. Combinaţia de ceaiuri Breuss:

15 g Coada calului
10 g urzică
8 g troscot
6 g sunătoare

Aceste cantităţi sunt suficiente pentru o persoană, pentru circa 3 săptămâni. Puneţi o priză (cât puteţi cuprinde între degetul mare şi două degete) într-o cană cu apă fiartă, (purificată sau filtrată), lăsaţi 10 minute, apoi strecuraţi-l şi păstraţi-l separat.

Apoi, mai luaţi două căni de apă fierbinte (purificată sau filtrată) împreună cu plantele rămase în sită şi puneţi-o la fiert la foc mic, timp de 10 minute! Apoi, filtraţi şi amestecaţi cele două ceaiuri (lichidele obţinute în cele două etape). Mulţi vor întreba de ce se prepară ceaiul pentru rinichi în acest mod. Există cinci substanţe în ceaiul pentru rinichi care nu trebuie fierte, altfel vor fi distruse. Există, totuşi a şasea substanţă, acid silicic, pe care o obţinem doar când fierbem ceaiul (partea solidă rămasă) timp de 10 minute.

Ceaiul pentru rinichi trebuie să fie luat doar trei săptămâni!

O jumătate de cană cu ceai rece trebuie luată pentru început dimineaţa, pe stomacul gol. Apoi, înainte de prânz şi apoi din nou înainte de culcare. După 3 săptămâni întrerupeții cura cu ceai pentru rinichi. După o pauză de 2-3 săptămâni puteţi bea din nou ceai pentru rinichi, după necesităţi. În timpul acestei perioade nu consumaţi supă de carne, de porc sau de vacă.

Ceai de năprasnic (Geranium robertianum)

Puneţi o priză de plantă într-o cană cu apă (purificată sau filtrată) fiartă, fierbinte, timp de 10 minute. Strecuraţi şi beţi o cană cu ceai rece în fiecare zi.

Indicaţii importante şi explicaţii
Am considerat ceaiul de salvie ca fiind cel mai important dintre toate ceaiurile; el ar trebui să fie băut întreaga viaţă. Nu degeaba un om de ştiinţă roman a scris: „De ce să mori, când salvia creşte în grădina ta?” Prin aceasta el înţelegea, desigur, “de ce să mori tânăr ?”. Ceaiul pentru rinichi (combinaţia de ceaiuri Breuss) ar trebui să fie folosit pentru orice afecţiune timp de 3 săptămâni, în special când suferiţi de inflamaţii, sau înainte de operaţii. Profilactic, tratamentul cu ceai pentru rinichi poate fi făcut de 3-4 ori pe an, dar întotdeauna la intervale de cel puţin 3 săptămâni. Ceaiul de năprasnic este absolut necesar pentru toate tipurile de cancer, în special când aţi făcut deja raze X, sau tratament cu radiaţii.

Cum să urmaţi corect Tratamentul Total al Cancerului

Dacă veţi face tratamentul corect, veţi pierde doar puţin în greutate.

Primul lucru dimineaţa:
Beţi încet, cu înghiţituri mici, o jumătate de cană de ceai rece pentru rinichi (combinaţia Breuss).
1/2 oră – o oră mai târziu:
Beţi 1-2 căni de ceai călduţ de salvie, cu sunătoare şi roiniţă pentru aromă.
1/2 oră – o oră după aceea:
Luaţi o înghiţitură mică de suc şi ţineţi-o în gură, amestecând-o bine cu saliva, după care o înghiţiţi uşor. După 15-30 minute, luaţi o altă înghiţitură de suc, în funcţie de cât de foame vă este. În timpul dimineţii puteţi avea nevoie de circa 10-l5 înghiţituri de suc.

Beţi suc doar dacă simţiţi nevoia. Între înghiţiturile de suc beţi ceai rece de salvie, cât doriţi, dar totdeauna fără zahăr!

La prânz:
Beţi 65 ml (aproape 1/2 cană) de ceai pentru rinichi(combinaţia de ceaiuri Breuss).

Seara:
Beţi 65 ml (aproape 1/2 cană) de ceai pentru rinichi (combinaţia de ceaiuri Breuss) înainte de a merge la culcare.
Beţi ceai pentru rinichi doar în primele 3 săptămâni de tratament!

Puteţi să mai beţi puţin suc (cu înghiţituri mici) şi după amiază, cu ceai de plante după prescripţie. Puteţi bea până la 500 ml de suc pe zi, dar nu e obligatoriu!

IMPORTANT:
În timpul Tratamentul Total al Cancerului şi al tratamentului pe jumătate de perioadă (21 de zile), sucul de legume, preparat conform instrucţiunilor mele, trebuie să fie luat cu înghiţituri mici şi trebuie să fie foarte bine amestecat cu salivă. Nu trebuie să luaţi niciodată doar sucul, ci întotdeauna în combinaţie cu ceaiurile de plante recomandate.
Este, de asemenea, recomandat să beţi o cană de ceai de năprasnic rece. Acest ceai este absolut necesar pentru toate tipurile de cancer, în special când aţi făcut deja raze X sau tratament cu radiaţii.
Înghiţind cantităţi mici de suc şi ceai, bine amestecat cu salivă, nu veţi solicita suplimentar sistemul digestiv.
De obicei, nu este necesar să rămâneţi în pat în timpul tratamentului meu. De fapt este mai bine să urmăriţi să vă menţineţi ocupat, pentru a vă distrage atenţia de la mâncare şi boală.

Ceaiuri pentru diferite forme de cancer

În cazuri specifice (cancer ale diferitelor părţi ale corpului), trebuie să beţi suplimentar şi alte ceaiuri.

-Tumoare la creier
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi 1-2 căni de ceai rece de roiniţă (Melissa oficinallis) pe zi, cu înghiţituri mici. Puneţi o priză de plantă în apă (purificată sau filtrată) fiartă, fierbinte, pentru 10 minute.

-Cancer la ochi
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi o cană de ceai rece de silur (Euphrasia stricta) pe zi, cu înghiţituri mici. Puneţi o priză de plantă în apă (purificată sau filtrată) fiartă, fierbinte, pentru 10 minute.

-Cancer la sân, ovar sau uter
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi o cană de ceai rece de creţişoară şi flori de urzică albă moartă (Lamium album), pe zi, cu înghiţituri mici. Puneţi o priză de creţişoară şi una de flori de urzică albă moartă într-o cană de apă (purificată sau filtrată) fiartă, fierbinte, pentru 10 minute la infuzat.

-Cancer la palat, buze, limbă, glandele gâtului şi laringe
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi ceai de pătrunjel de câmp conform recomandărilor pentru difterie. După 42 de zile de tratament, faceţi gargară cu o lingură de ceai şi scuipaţi, apoi repetaţi. La a treia gargară, înghiţiţi încet ceaiul. Repetaţi de câteva ori pe zi. Fierbeţi o linguriţă de rădăcină de pătrunjel de câmp într-o cană de apă, timp de 3 minute.

-Cancer la piele
Urmaţi Tratament Total al Cancerului.
Dacă zona afectată este mai mică de 1 cm tamponaţi-o de câteva ori pe zi cu o bucată de rostopască proaspăt tăiată. Este importantă seva ei galbenă, amară. Dacă zona afectată este mai mare, tamponaţi doar în jurul marginilor şi deasupra pielii sănătoase din împrejurimi. Iarna, folosiţi o infuzie de ceai de rostopască, dar, din nou, doar în jurul marginilor.
Pentru a face ceaiul, puneţi o priză de plantă la infuzat, 10 minute, într-o cană cu apă (purificată sau filtrată) fiartă, fierbinte. Folosiţi-l călduţ. Dacă nu aveţi rostopască proaspătă se recomandă aplicarea de bitter suedez.

-Cancer la oase, plămâni sau tuberculoză
În completare la Tratamentul Total al Cancerului, beţi o combinaţie de ceai de pătlagină îngustă, lichen de piatră, rotunjoară şi flori de lumânărică, în părţi egale (combinaţia Breuss). Puneţi amestecul în apă fiartă, (purificată sau filtrată) la infuzat, timp de 10 minute. Nu e nevoie să folosiţi toate plantele menţionate. Beţi ceai cât de mult doriţi. Cu cât mai mult cu atât mai bine. În caz de tuberculoză, în completare, luaţi o linguriţă de seminţe de pătlagină lată cu apă sau ceai, o dată pe zi.

-Cancer la ficat
În completare la Tratamentul Total al Cancerului, sorbiţi două căni de ceai rece de coji de cartofi o dată pe zi. Fierbeţi o mână de coji crude de cartofi în două căni de apă, 2-4 minute. Dacă organismul are nevoie, veţi reuşi să beţi. Nu trebuie să beţi dacă nu vă place.
Vă recomand să vă faceţi comprese cu frunze de varză. În plus, frecaţi uşor pielea cu ulei de măsline sau ulei de sunătoare, diluat în ulei de măsline. Acest tip de comprese pot fi aplicate în toate cazurile de cancer.

Instrucţiuni:
Luaţi trei frunze de varză şi treceţi-le prin apă caldă pentru a le spăla de praf. Frunzele exterioare sunt mai bune. Folosiţi un ac cu gămălie pentru a înmuia nervurile. Împăturaţi o pătură de lână lată de 50 cm şi puneţi-o în pat. Puneţi o bucată de pânză de 30 cm peste pătură; puneţi un prosop peste pânză şi întindeţi frunzele de varză peste prosop. Pacientul se va aşeza astfel încât partea afectată a corpului să stea deasupra frunzelor. Înconjuraţi corpul cu pânza bine strânsă, apoi înconjuraţi-l cu pătura.
Trebuie bine strânse de jur împrejur, astfel încât să nu se desfacă. Trebuie să rămână aşa toată noaptea. Dacă compresa nu este suficient de bine strânsă, pacientului poate să i se facă frig, fapt ce este dăunător. Dacă acest lucru se petrece, repuneţi din nou compresa şi înfăşuraţi-l bine.
Primul lucru dimineaţa, luaţi compresa şi spălaţi pacientul cu apă călduţă. Uscaţi bine. Apoi, întindeţi uşor două linguri de ulei călduţ în zona afectată şi acoperiţi cu o pânză groasă care poate fi luată după câteva minute. Înainte de a aplica compresa asiguraţi-vă că regiunea este caldă.
Probabil că mai întâi ar trebui să fie încălzit patul.

-Cancer la stomac
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi cu înghiţituri mici o cană de ceai rece de pelin. Lăsaţi o priză de plantă într-o cană de apă fiartă, fierbinte (filtrată sau purificată), doar 3 secunde.
Dacă aveţi şi un stomac iritabil, beţi o cană de ceai de valeriană şi ceai de pelin.
Instrucţiuni: Fierbeţi 3 minute 1 lingură de rădăcină de valeriană într-o cană de apă (filtrată sau purificată). Puneţi o priză mică de pelin într-un filtru deasupra unei căni şi turnaţi ceaiul de valeriană, timp de doar 3 secunde.

-Cancer la splină sau pancreas
În completarea Tratamentului Total al Cancerului, beţi cel puţin un litru de ceai de salvie cald sau rece, pe zi. De asemenea, recomand o compresă caldă cu flori de fân, coada calului sau paie de ovăz.
Lăsaţi florile de fân la infuzat, dar coada calului şi paiele de ovăz fierbeţi-le la foc mic timp de 10 minute. (Aplicaţi comprese doar dacă aveţi experienţă în această direcţie.)

BINE DE ŞTIUT:
Combinaţia de ceaiuri, recomandată pentru cancer la oase şi plămân este eficientă pentru toate tipurile de cancer. Cu siguranţă pot recomanda acest ceai tuturor bolnavilor de cancer, pentru prevenirea unei deficienţe de calciu în timpul curei cu suc.

extras „Tratamentul total al cancerului-Rudolf Breuss”

3 thoughts on “Ceaiuri importante pentru Tratamentul Total al Cancerului”

  1. Pingback: Insomnia, tratament ceaiuri cu acțiune sedativă - Viaţa cu Prioritate

  2. Pingback: Tratamentul cancerului pe baza de bicarbonat de sodiu

  3. Pingback: Cancerul de Pancreas se tratează cu Ulei de Canabis

Lasă un răspuns