10 MODURI ÎN CARE POTI FOLOSI ASPIRINA

Aspirina este cel mai cunoscut remediu pentru cap, dar poate fi folosită si în alte scopuri.

Cum te ajută în locuintă?

 1. Vindecă muscăturile de insecte! Pur si simplu pune aspirină pe muscătură si vei vedea cum durerea sau senzatia de arsură va dispărea treptat.
 2. Poate fi folosit ca dezinfectant de mâini! Dacă amesteci aspirina cu zeamă de lămâie, obtii un săpun care te va scăpa de bacterii si de petele de iarbă, cafea sau tigări de pe mâini.
 1. Te scapă de mătreată! Zdrobeste două aspirine si amestecă-le cu samponul pe care îl folosesti la o spălare. Aplică pasta obtinută pe păr si las-o să actioneze două minute, clăteste-te si repetă procedura. După ultima clătire, vei vedea cum părul tău va rămâne curat si sănătos!
 1. Te scapă de muscăturile de pe gât! Dacă ai avut o noapte pasională si te-ai trezit cu un semn într-o zonă vizibilă, pur si simplu masează zona cu aspirină si clăteste-te cu o picătură de apă. Dacă vânătaia nu dispare, atunci apelează la un corector.
 2. Prelungeste viata florilor! Pur si simplu adaugă câteva aspirine pisate în vaza cu flori si vor rămâne proaspete mai mult timp.
 1. Înlătură petele de pe haine! Pune câteva aspirine în apă si aplică solutia obtinută pe pată.
 2. Te scapă de iritatiile de pe piele! Indiferent că ai o simplă iritatie sau o ciupercă pe piele, foloseste o solutie compusă din câteva aspirine zdrobite si pudră de talc. Aplic-o pe zona afectată de două ori pe zi si vei vedea cum pielea ta se va vindeca!
 1. Elimină petele de transpiratie! Înainte să arunci tricoul alb, pătat de transpratie, încearcă să zdrobesti două aspirine si să le amesteci cu jumătate de cană de apă caldă. Aplică solutia pe pată si las-o să actioneze două-trei ore.
 1. Te scapă de negi! Zdrobeste câteva aspirine si aplică-le pe neg, apoi protejează-ti degetul cu un plasture si lasă solutia să actioneze câteva ore. Repetă procedura zilnic, până când vezi că negul dispare.
 1. Tratează bătăturile de la picioare! Pur si simplu amestecă sase aspirine zdrobite cu ½ lingură de suc de lămâie si ½ lingură de apă. Aplică pasta pe bătătură si înveleste-ti zona afectată într-un prosop umezit în apă caldă, apoi pune o pungă de plastic pe deasupra. Stai asa pentru zece minute, înlătură prosopul si punga de plastic, apoi masează bătătura cu piatră ponce.

extras „Leacuri și Rețete naturiste adunate de la cunoscători”

1 thought on “10 MODURI ÎN CARE POTI FOLOSI ASPIRINA”

 1. Pingback: Curaţă ficatul şi rinichii, întăreşte oasele - Chefirul

Lasă un răspuns